Monika (Hillegom) Dank je wel Sigrid, voor een hele fijne sessie!

Lenie (Hillegom) Na de behandeling waren mijn spieren weer een stuk losser en de pijn en stijfheid in mijn onderrug verdwenen! Sigrid is deskundig en stemt de behandeling daarbij echt af op je wensen. Daarom kom ik er graag!

Jose (Hillegom): “Ik vond het erg prettig, dat er echt naar mij geluisterd werd en er gekeken werd wat er aan mijn problemen gedaan kon worden, op een manier, die bij mij past.”

Lonneke (Hillegom): “Eerste afspraak voelde prettig. Sigrid vraagt goed door om de thema’s helder te krijgen. Ben heel benieuwd hoe het vervolg er uit gaat zien.”

Erik (Hillegom): “Dankzij een homeopathisch middel, voorgeschreven door Sigrid, zijn mijn hoofdpijnklachten aanzienlijk verminderd. Ik ben blij dat ik toch een afspraak heb gemaakt, ondanks dat ik aanvankelijk wat sceptisch was over homeopathie.”

 Nelleke (Gouda): “Ze zit soms goed raak om sommige plekken. Ondertussen legt ze dingen uit als ik daar om vraag en is het ook nog gezellig. Maar als ik gewoon even niets wil zeggen is dat ook goed. In de auto terug naar huis merkte ik direct al resultaat en was de pijn stukken minder dan voor de behandeling. Een echte aanrader.”

Lenie (Hillegom): “Heel goed! De vastzittende spieren zijn goed los en ik voel me meer ontspannen. ”

Annet (Lisse):  “Ik ben met Sigrid mee verhuisd toen zij van Lisse naar Hillegom ging. In de tijd dat Sigrid mij behandeld heb ik de officiële diagnose Fibromyalgie gekregen. De behandelingen bij Sigrid helpen mij voornamelijk verkramping van spieren door pijn tegen te gaan. Ik ben zeer tevreden.”

Annemieke (Noordwijk): “Al vanaf het eerste consult ben ik erg blij met de homeopathische begeleiding die Sigrid geeft. Eerst worden er heel veel vragen gesteld om een duidelijk beeld te krijgen waar de klachten zitten. Dit heeft er bij mij voor gezorgd dat ik mijn lichaam nu beter begrijp en meer accepteer. De pilletjes die ik heb meegekregen noem ik een tovermiddel. Ik vind het onvoorstelbaar hoeveel meer energie ik heb nu ik deze gebruik. Daarnaast voelt het prettiger om homeopathische middelen te slikken ten opzichte van de reguliere medicijnen (geen bijwerkingen).”

Sandra (Hillegom): “Ik kwam bij Sigrid terecht nadat ik al 2 jaar bezig was om van mijn lage rugpijn af te komen. Men kon niets vinden, niet door middel van een MRI en de fysiotherapeut had aangegeven dat ik de pijn maar moest accepteren. Ik kon niet meer op mijn rug liggen, had uitstraling naar mijn benen en bij iedere stap die ik zette dreunde de pijn in mijn rug. Al na 1 behandeling bij Sigrid kon ik voor het eerst sinds 2 jaar weer op mijn rug slapen. Ik ging elke week steeds beter. Sigrid, heel erg bedankt dat ik door jouw behandelingen weer mijn dagelijkse dingen kan doen zonder over iedere stap die ik zet na te hoeven denken.”

Ramona (Nieuw Vennep) :”Ik kom al enige tijd bij Sigrid ivm klachten van een nekhernia. De massage geeft verlichting en helpt ook om te ontspannen. Ze neemt de tijd voor je en is altijd een luisterend oor als dat nodig is. Zeer tevreden dus.”

Lisette (Nieuw Vennep): “Ik kom inmiddels al een poosje bij Sigrid voor nek en schouderklachten. Ze is heel professioneel en ik kom altijd ontspannen bij haar vandaan. Ze neemt je klachten serieus en de behandelingen vind ik erg goed. Ook heeft ze me geholpen met een paar massages tegen mijn hielspoor waar ik ook baat bij heb gehad. Ik kom regelmatig nog langs voor een massage om mijn schouder en nek weer even wat losser te laten maken.”

Elvina (Hillegom): “Een triggerpointmassage van Sigrid is een ‘cadeau’ voor je lichaam. Zij weet de pijnlijke punten op te sporen, ‘fijne’ druk te zetten en zorgt voor verlichting. Voor mij is een massage steeds weer voor herhaling vatbaar..!”

Trudy (Nieuw Vennep): ” De afspraak was heel fijn. Ik kwam voor een fysieke klacht, waarvoor je alle aandacht had. Eerst heb je gewerkt met de bioresonantie, daar heb ik druppels voor gekregen, die een behoorlijke uitwerking hadden. Daarna een homeopathisch middel die ik 6 weken moest slikken en al behoorlijke emotionele klachten hadden weggehaald. Daarna een middel dat fysiek werkte, heb ik ook goed gemerkt. Deze moest ik 5 weken slikken en afgelopen keer was er weer een heleboel opgeruimd en kreeg ik een ander middel. Bij de reguliere instanties zou ik antibiotica gehad hebben, maar dat is een oplossing voor nu en dat wilde ik niet. Ik wil dat het voor langere tijd opgelost wordt. En dat is gebeurd, maar je moet wel even geduld hebben.”

Karianne (Hillegom): “Voor pijn in mijn nek, schouder en duizeligheid bij Sigrid langs geweest. Zij heeft het flink onder handen genomen. Aan het eind van de behandeling voelde ik me al een stuk minder stijf. Dit was erg fijn. Ik heb gelijk een tweede afspraak gemaakt. Sigrid denkt ook mee en helpt je ook om naar jezelf te kijken, zodat je stil gaat staan bij waar dingen nu vandaan kunnen komen. Fijne rustige, warme salon. In één woord: Super!”

Meggie (Lisse): “Begin dit jaar kwam ik bij jou voor behoorlijke klachten in mijn rug, nek en schouders. Door persoonlijke sores zat alles erg vast en was ik gespannen. Door frequente behandelingen van jou hiervoor, zijn mijn klachten grotendeels verdwenen. Dank daarvoor “.

Bianca (Sassenheim): “Ik ervaar de hulp van Praktijk Sneijders als prettig en deskundig. Het heeft een zeer positief effect op mijn lichamelijke klachten. Ik word op een prettige en professionele manier behandeld en er wordt gebruik gemaakt van verschillende technieken, afgestemd op datgene wat ik nodig heb. Ik zag en voelde vooral snel resultaat, wat zowel een positief effect had op zowel mijn lijf als mijn psyche. Dank je wel Sigrid! Fijn dat ik bij je terecht kon wanneer het nodig was en dat je met mij meedenkt in wat helpend kan zijn.”

Els (Lisse): “Ik ervaar mijn behandelingen bij Sigrid als zeer prettig en ook ontspannend. Het ligt eraan met wat voor klachten je komt. Zij luistert aandachtig naar je, neemt de tijd daarvoor en handelt daarnaar. Zeer professioneel en deskundig!”

Plony (Hillegom): “Voel me gewoon weer lekker. Sigrid, top!!”

Rita (Nieuw Vennep): “Sigrid is zeer professioneel, haar behandelingen zijn erg prettig en ik kom volkomen ontspannen bij haar vandaan.”

Lies (Hillegom): “In het begin even slikken, afzien, omdat de vermoeide en pijnlijke spieren en plekken onder handen worden genomen. Maar daarna een heerlijke ontspannende massage, waarna je je weer herboren voelt.”

Leonie (Hillegom): ” Sigrid voelt precies aan wat ik nodig heb. Bedankt!”

Deborah (Hillegom): “Professioneel, maar wel met een persoonlijke touch.”

Linda (Beinsdorp): “Aanrader!”

Gosia (Hillegom): “Sigrid  is een lieve en warme vrouw met kennis in haar vak! Ze kan heel goed naar je luisteren en ze weet wat goed voor je is, hoe ze je moet helpen. Geweldig. Een absolute aanrader!”

Michel (Hoofddorp): “Sigrid heeft mijn pijnklachten in mijn nek en schouders weten te verhelpen.”

Berend (Hoofddorp):  “Gewoon goed.”

Frank (Hillegom): “Sigrid heeft een efficiënte en doeltreffende aanpak van mijn klachten,welke op een zeer comfortabele en ontspannen manier zijn verholpen. In een woord “vakwerk”.