De prijs van een traject kan per persoon verschillen, omdat niet voor iedereen hetzelfde nodig is. Verder kun je ook nog kiezen voor een gereduceerde prijs als je een case-study wilt zijn. Dat betekent dat we je voortgang vastleggen en dat we mooie resultaten delen met anderen door middel van een video en een geschreven testimonial.

Het nut van een behandeltraject heb je als het goed is wel begrepen als je de informatie op de site gelezen hebt. Als je toch eerst een losse sessie wilt om direct je klacht te behandelen en om de technieken te ervaren kan dat.
Een losse sessie komt in aanmerking voor gedeeltelijke vergoeding in sommige aanvullende pakketten, maar dit gaat dan meestal om zo’n €40/€45 wat vergoed wordt.

Vergoedingen zijn lastig bij behandeltrajecten. Dat ligt niet aan de kwaliteit van de behandeling, maar aan de vorm waarin het aangeboden wordt.

Zorgverzekeraars willen per behandeldatum maar een gering bedrag vergoeden, meestal €40 of €45 per dag. Er wordt geen rekening gehouden met de inhoud en verloop van een behandeltraject, ondanks dat dit wel veel effectiever kan zijn dan losse behandelingen. Declaraties maken op data waarop geen fysieke behandeling heeft plaatsgevonden is fraude en dus strafbaar. Beide partijen, client en hulpverlener kunnen hier vervelende gevolgen van ondervinden.

Een traject moet je dus zien als een investering in jezelf, een kado wat je jezelf nu geeft en waar je in de toekomst veel profijt van gaat hebben.  Als jij in staat bent jezelf pijnvrij te houden zul je in de toekomst ook veel geld gaan besparen.